15 April, 2012

Promotie Nikon D5100 Body + 55-200 VR

Nikon D5100 Body + 55-200 VR


  Promotie valabila pana pe 30 Aprilie 2012

D5100 este un aparat foto D-SLR extrem de performant care ajută fotografii aspiranţi să îşi exploreze latura creativă şi să surprindă imagini statice şi filme mai bine ca niciodată.
Monitorul cu deschidere cu unghi variabil se combină cu funcţia D-Movie a aparatului foto pentru a vă permite să realizaţi imagini unice din orice unghi. Imaginile sau filmele pot fi realizate cu un efect special pentru un plus de magie şi tehnologia High Dynamic Range asigura imagini statice cu detalii incredibile în scene cu contrast ridicat.
O modalitate extraordinară de a surprinde imagini deosebite, acest aparat foto a fost creat având în minte libertatea de expresie.
Caracteristici principale:
Calitate excepţională a imaginii: senzorul de imagine CMOS în format DX de 16,2 megapixeli şi ISO 100-6400 asigură imagini intense cu zgomot scăzut. HDR (High Dynamic Range) realizează două cadre la o singură eliberare a declanşatorului pentru a crea o imagine extraordinar de detaliată.
Fotografiere flexibilă: dispune de un monitor LCD de 7,5 cm (3 inci), cu 921.000 puncte, cu unghi variabil, Live View şi D-movie pentru imagini statice şi filme full HD (1080p) unice, din orice unghi.
Expresie creativă: Modul Efecte speciale de la Nikon oferă o varietate de efecte pentru realizarea imaginilor şi filmelor. Obiectivele NIKKOR interschimbabile extind opţiunile de explorare a diferitelor perspective.

No comments:

Post a Comment